چه کنیم تا در شب فطر، تمام گناهانمان آمرزیده شود
img
درباره سايت
مشاهده مطالب سايت

درباره سايت

img img img
سخن روز
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست.
‐ حضرت علی علیه‌السلام
خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان.
‐ دکتر علی شریعتی
آدمی ساخته‌ی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز می‌اندیشیده است.
‐ مترلینگ

امکانات سايت

مطالب سايت

img img
ساعت
0

خداوند گاهی به اندک فرصتی بهانه هایی قرار داده تا بندگانش در این فرصتها توبه کنند و برگردند و مسیر صحیح را انتخاب کنند . جالب اینجاست که وعده داده تا گناهان را به سبب آن بهانه ها بیامرزد. اکنون به جاست در آستانه ی شب عید فطر به یکی از این بهانه های رحمت بپردازیم و آن درب رحمت خدا ، حضرت سیدالشهداست

 

مرحوم شیخ الطائفه شیخ طوسی در کتاب تهذیب ج 6 ص 49 با اسناد خویش روایتی را از عبدالرحمان بن الحجاج نقل میکند که او گفت : از امام بر حق ناطق حضرت جعفر بن محمد الصادق علیه السلام  شنیدم که فرمود:

من زار قبر الحسین علیه السلام  لیله من ثلث لیال غفر الله له ما تقدم من ذنبه و ما تاخر . قلت ای اللیالی جعلت فداک ؟!   قال : لیله الفطر و لیله الاضحی و لیله النصف من شعبان )

یعنی : 

هرکس  یکی از سه شب سال حضرت سیدالشهدا علیه السلام  را زیارت کند خداوند تمام گناهان گذشته و آینده ی او را می آمرزد. عرض کردم : فدایت شوم آن سه شب کدام شبهایند؟! فرمود :  شب  عید فطر و شب عید قربان و شب نیمه ی شعبان).

 

نکاتی در ذیل این روایت به ذهن میرسد:

 

اولا : قطعا این روایت حق الناس را شامل نمیشود و صرفا حق الله را بیان میدارد. زیرا ما با توجه به روایات دیگر یقین داریم که حق الناس تنها در صورتی بخشیده خواهد شد که صاحب آن راضی شود. و این دست روایات فقط بخشش حق الله را بیان میدارد.

 

ثانیا این روایت هیچگاه مجوزی برای انجام گناه نیست. چرا که در ابتدا برخی تصور میکنند که این روایت بهانه ای میشود که افراد گناه کنند و با زیارت امام حسین علیه السلام  در شب عید فطر طلب آمرزش نمایند. در حالی که هر صاحب فهمی میداند که این روایت در مقام بیان فضیلت و اثر مهم زیارت کربلای معلی و صاحب آن بقعه در این سه شب است نه اینکه در مقام مجوز دادن برای گناه کاران

 

ثالثا : در روایات دیگر آمده که هر کسی ما اهل بیت را از راه دور زیارت کند مثل آن است که از راه نزدیک زیارت کرده است. این دست روایات در کامل الزیارات و جامع احادیث شیعه  15 آمده استبا توجه به این مطلب هر کسی هر کجای دنیا که باشد اگر در شب عید فطر و عید قربان  و نیمه ی شعبان  امام حسین علیه السلام  را از همان راه دور با سلام دادن و زیارت کردن زیارت نماید جزو  مصادیق این حدیث خواهد بود و گناهانش سرتاسر آمرزیده خواهد شد.


ارادتمند : شیخ علی زند قزوینی. 

 

 

پایگاه اطلاع رسانی:

a-zand.ir



نظرات
ارسال نظر
کد امنیتی رفرش
img