کتاب مقدس از فاطمه میگوید
img
درباره سايت
مشاهده مطالب سايت

درباره سايت

img img img
سخن روز
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست.
‐ حضرت علی علیه‌السلام
خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان.
‐ دکتر علی شریعتی
آدمی ساخته‌ی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز می‌اندیشیده است.
‐ مترلینگ

پيوندها، روزانه ها و ...

امکانات سايت

مطالب سايت

img img
ساعت
0

در پایان ایام فاطمیه برای اینکه بهتر جایگاه حضرت زهرا را بشناسیم به موضوعی قابل تامل میپردازیم و آن هم اینکه در کتاب مقدس و انجیل موجود ، با وجود همه ی تحریفات صورت گرفته باز هم میتوان حضرت زهرا را مشاهده کرد.

در روایات زیادی وارد شده که نام پیامبر اسلام و امامان معصوم و مادرشان حضرت زهرا در کتب عهدین آمده بوده است. اما متاسفانه دست خائنان این نامها را حذف و یا تحریف نموده است. 

ولی با وجود این باز هم میبینیم که یاد حضرت زهرا همچنان در کتاب انجیل فعلی باز هم موجود است.  

 

مكاشفه يوحنا كه بخش از انجيل است، گفته است كه زنی تاجی از دوازده ستاره بر سر داشت و فرزندی دارد كه عالم را نجات می‌دهد، مسيحيان می‌گويند اين زن حضرت مريم (س) و دوازده ستاره هم حواريون هستند، درحالی‌که يكي از اين حواريون خائن بود و نمی‌تواند ستاره باشد، پس مقصود از زن، حضرت زهرا (س) و آن دوازده ستاره هم ائمه شيعيان هستند.

يكی از بخش‌های مهم كتاب انجيل، بخش مكاشفات يوحناست، اين كتاب به‌صورت رمزگونه نوشته‌شده و مسيحيان برای توجيه وقايع جهان به آن استدلال می‌کنند و ادعا می‌کنند كتاب مقدس نيز مانند قرآن كريم، حاوی اخبار غيبی است.

در قسمتی از مكاشفه يوحنا زنی معرفی شده است كه تاجی از ستاره بر سر دارد و آبستن به فرزندی است و اژدهايی در پی كشتن آن مادر و فرزند است.

 

 اما اصل متن به اين شكل است:

 

«و علامتی عظیم در آسمان ظاهر شد، زنی که آفتاب را دربر دارد و ماه زیر پاهایش و بر سرش تاجی از دوازده ستاره است و آبستن بوده، از دردِ زه و عذاب زاییدن فریاد برمی‌آورد؛ و علامتی دیگر در آسمان پدید آمد که اینک، اژدهای بزرگِ آتشگون که او را هفت‌سر و ده شاخ بود و بر سرهایش هفت افسر؛ و دُمش ثلث ستارگان آسمان را کشیده، آن‌ها را بر زمین ریخت؛

 و اژدها پیش آن زن که می‌زایید بایستاد تا چون بزاید فرزند او را ببلعد. پس پسر نرینه‌ای را زایید که همه امّت‌های زمین را به عصای آهنین حکمرانی خواهد کرد؛ و فرزندش به نزد خدا و تخت او ربوده شد…

و در آسمان جنگ شد، میکائیل و فرشتگانش با اژدها جنگ کردند و اژدها و فرشتگانش جنگ کردند… 

و اژدهای بزرگ انداخته شد، یعنی آن مار قدیمی که به ابلیس و شیطان مسما است که تمام ربع مسکون را می‌فریبد. او بر زمین انداخته شد و فرشتگانش با وی انداخته شدند.»[1]

 

مسیحیان ادعا می‌کنند در اين عبارات، مقصود از «زن»، حضرت مریم (عليها‌السلام) است و مقصود از «دوازده ستاره»،حواريون حضرت عيسی (علیه‌السلام) است.

 

هیچ‌یک از مسلمانان نسبت به عظمت و عصمت حضرت مريم (عليها‌السلام) ترديدی ندارند، هم چنان‌که در قرآن كريم و روايات اهل‌بیت (علیهم‌السلام)، از اين بانو به بزرگی یادشده است. همچنين نظر مسلمانان درباره حواريون حضرت عيسی (علیه‌السلام) نيز مطلوب بوده و همه آنان را وفادار به حضرت مسيح دانسته و حواريون را از اولياء خداوند می‌دانند و مطلب به‌صورت كامل در بخش‌های قبلی عنوان‌شده است[2].

اما اشكال اصلی اين است كه وقتی مسيحیان ادعا می‌کنند مقصود از «دوازده ستاره» حواريون حضرت عيسی (علیه‌السلام) است، از سوی ديگر هم ادعا می‌کنند كه يكی از اين حواريون به نام يهودای اسخريوطی، به حضرت عيسی (علیه‌السلام) خيانت كرد و آن حضرت را به يهوديان معرفی كرد و درنتیجه باعث قتل آن حضرت شد.

از سوی ديگر در اين متن آن منجی از دست اژدها نجات پيدا می‌کند درحالی‌که شما مسيحيان گفته‌اید كه حضرت عيسی (علیه‌السلام) به صليب كشيده و كشته شد.

شواهد خيانت يهودای اسخريوطی، بارها در انجيل تكرار شده و جاي ترديد در اين ادعا وجود ندارد، مثلاً: 

«آنگاه روسای کَهَنَه و کاتبان و مشایخ قوم …جمع شده، شورا نمودند تا عیسی را به حیله گرفتار ساخته، به قتل رسانند…

 آنگاه یکی از آن دوازده که به یهودای اسخریوطی مسمی بود، نزد روسای کهنه رفته، گفت، مرا چند خواهید داد تا او را به شما تسلیم کنم؟

ایشان سی پاره نقره با وی قراردادند؛ و از آن‌وقت درصدد فرصت شد تا او را بدیشان تسلیم کند.» [3]

 

 در جای ديگر هم شبيه همين مطلب عنوان‌شده است:‌

 

«روسای کهنه و کاتبان مترصّد می‌بودند که چگونه او را به قتل رسانند، زیرا که از قوم ترسیدند. امّا شیطان در یهودای مسما به اسخریوطی که ازجمله آن دوازده بود داخل گشت و او رفته با روسای کهنه و سرداران سپاه گفتگو کرد که چگونه او را به ایشان تسلیم کند.» [4]

اما ازنظر ما اين واقعه اشاره به حضرت فاطمه زهرا (عليها‌السلام) دارد و مقصود از «دوازده ستاره» دوازده امام معصوم (علیهم‌السلام) است، آبستن بودن آن زن اين است كه از اولاد آن بزرگوار امام زمان (علیه‌السلام) است كه نجات‌دهنده جهان از شر مطلق است و وقايعی كه در ادامه مطلب مكاشفه يوحنا آمده است به مبارزات آن حضرت نيز شباهت دارد، البته تمام مطالب يوحنا، دقیقاً مطابق با وقايع آخرالزمان نيست.

کافیست نشانه های موجود در انجیل  را تطبیق کنید با نشانه های حضرت زهرا تا حقیقت فاطمه ی اطهر  روشنتر گردد.

 

ارادتمند : شیخ علی زند قزوینی. 

پایگاه اطلاع رسانی:

a-zand.ir

 


نظرات
ارسال نظر
کد امنیتی رفرش
img